avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Achizitie pod
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Achizitie pod

Sunt in cautarea unui apartament pentru locuit in municipiul Cluj napoca.

Cele mai bune oferte sunt trecute in CF ca poduri, care din cate inteleg sunt spatii nelocuibile.

Din cate am inteles problema este una tehnica, nu imi pot face domiciliu si la revanzare nimeni nu vrea sa cumpere, si pot sta cu el ani buni.(motiv pentru care si pretul pe metru patrat este jenant de mic)

Acelasi pret ma face si sa fiu sceptic si sa ma gandesc ca poate sunt aspecte care imi scapa. Agentul mi-a spus ca a promulgat Boc anul trecut o lege locala care face retroactiv toate podurile mansarde(deci spatii locuibile) si de anul trecut nu se mai autorizeaza constructia de poduri locuibile(cu un regim de inaltime de peste 1,20 m)

Este ilegal sa locuiesc in acel spatiu? Pot sa il inchiriez? Exista vreun risc sa raman si cu banii dati si fara casa?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:48, 10 Iunie 2015
Fiind din Cluj, puteti sa-l intebati pe Boc daca a "promulgat" sau nu asa ceva. Am pus in ghilimele pentru ca numai presedintele tarii poate promulga o lege si nu altcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis mansarda bloc cristian82 cristian82 Buna ziua, acum aproximativ un an ne-am mutat in apartamentul situat la mansarda unui bloc cu 6 etaje. Blocul este o constructie din anii \'90, iar ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)
Distanta intre case edisor edisor BUNA, SUNT NOUA PE AICI .A-SI VREA SA INTRE , DACA STIE CINEVA CARE ESTE DISTANTA LEGALA INTRE 2 CASE, SAU MAI BINE ZIS , DISTANTA INTRE GARDUL CURTII MELE SI ... (vezi toată discuția)