avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate sa fiu executat silit a doua oara pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate sa fiu executat silit a doua oara pentru aceasi creanta?

am avut o rata la banca pe care din anumite motive nu am mai reusit sa o platesc.in 2014 s-a emis o hotarare judecatoreasca de executare silita,neavand loc de munca executorul nu a avut de unde recupera suma de bani.acuma banca ma instiinteaza ca mi-a cedat iarasi creanta unei firme de recuperari...este posibil acest lucru avand in vedere ca pentru acea creanta exista deja un ordin de executare silita?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2015
lorenzo29, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 11 Iunie 2015
s-a schimbat creditorul, daca dreptul acestuia- al creditorului, oricare ar fi el, nu e prescris, poate incerca sa recupereze, apeland din nou la executor. executarea precedenta se prea poate sa fi incetat daca nu a avut de unde recupera si a incheiat un pv in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani mihaigabi22 mihaigabi22 Buna ziua! Am cateva nelamuriri in cazul executarii silite si a termenului de prescriptie, mai exact: in 2008 am luat un credit de consum (cu buletinul) ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)