avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru pensie de boala

Buna ziua am 28 de ani si 6 luni vechime in munca in 2012 patronu ma dat in somaj ca nu ma mai suportat ca am atsm bonsic acuma m-am operat de hernie omiticala as putea sa optin o pensie de boala Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:06, 11 Iunie 2015
Puteti beneficia de pensie de invaliditate numai daca comisia de expertiza medicala a capacitatii de munca din cadrul casei teritoriale de pensii, de care apartineti,va incadreaza intr-un garad de invaliditate in conformitate cu prevederile Hotararii nr. 155/2011..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa pensionare de invaliditate Alvaro Liniers Alvaro Liniers Angajatul a patit o bola profesionala, si a fost incadrat in gradul III de invaliditate timp de luna septembrie 2008 pana ianuarie 2012. Acuma asteapta decizia ... (vezi toată discuția)
Care este ultima lege referitoare la pensia de invaliditate? HagiuDaniel HagiuDaniel daca omul are 50 ani varsta si 31 de ani vechime se poate pensiona pe caz de boala ? si daca legea se aplica incepand cu data de 01 1 2012 (vezi toată discuția)
Pensie de boala - rog raspuns urgent! iulia_is iulia_is Buna ziua, va scriu in speranta ca se va gasi cineva in masura sa imi raspunda. Este vb de mama mea in varsta de 51 de ani, cu 31 de ani de munca, din care 5 ... (vezi toată discuția)