Am urmatoarea problema: m-am dus zilele trecute la o banca si am constatat ca am poprire de la un executor judecatoresc pentru un imprumut facut la o alta banca in 2008. Atunci, am avalizat un BO, insa imprumutul a fost facut pe o societate, iar eu am iesit din acea societate in 2010.
Cand banca a introdus actiune in instanta prin completarea de catre ei a scadentei pe BO, nu am fost citata la noua mea locuinta. Am primit insa actiune de la executorul judecatoresc, ca este scos la vanzare la licitatie terenul cu care am garantat la acel moment imprumutul. Nu am acordat importanta acestui aspect, considerand ca banca va vinde terenul si isi va incasa banii. M-am trezit insa ca toata suma este trecuta ca poprire in contul meu bancar.
Stiu ca cel care a ramas pe societate nu are bunuri, asa incat nu il pot actiona in instanta pentru prejudiciul creat. Ma judec degeaba.
Ce pot face?
Va confruntati cu situatie delicata la care dvs singura ati raspuns Ma judec degeaba.
Eventual ,puteti formula actiune in instanta impotriva debitorului dvs ,daca obtineti hotarare judecatoreasca favorabila sa staruiti la executor in speranta ca debitorul va inregistra in evidenta sa ,fie bunuri mobile,imobile,fie conturi,drepturi salariale asupra carora sa se poata dispune executarea silita
Plangere penala
mariusbm
Buna ziua,
Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)