avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen garantiae comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen garantiae comerciala

Buna ziua :)

Suntem o firma care importa receptoare de satelit. Furnizorul nostru ne acirda un termen de garantie de 2 ani pentru aceste produse. Produsele pot fi vindute in luna in care le si omportam sau pot sta citeva luni pe raft.

Care este termenul de garantie pe care suntem obligati sa il acordam la vinzarea acestor produse ?

Va multumesc :)

Alte discuții în legătură

Garantie la ceasuri din magazin ContSters414820 ContSters414820 Am vrut sa-mi cumpar un ceas de masa ce costa 10 lei si cind am intrebat de garantie au spus ca nu se da.Deci am sau nu dreptul la garantie daca cumpar ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire daune enel suri suri Buna ziua, In urma unor probleme in reteaua electrica citeva receptoare electrice din locuinta au fost deteriorate. Unele dintre acestea s-au putut repara, ... (vezi toată discuția)
Revizii tehnice, revizii planificate in termen de garantie dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am cumparat echipamente tehnice prin fonduri europene. Produsele au un termen de garantie de 3 ani. Odata cu produsele mi-au fost livrate si ... (vezi toată discuția)