avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie la ceasuri din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie la ceasuri din magazin

Am vrut sa-mi cumpar un ceas de masa ce costa 10 lei si cind am intrebat de garantie au spus ca nu se da.Deci am sau nu dreptul la garantie daca cumpar ceasul?Am spus vinzatoarei de protectia cumparatorului si a spus ca pot sa ma duc la ei.
Cel mai recent răspuns: ContSters414820 , utilizator 12:27, 20 Decembrie 2016
Sunt de aceeasi parere, ca pretul mic nu plaseaza produsul in categoria produselor de folosinta indelungata pentru care comerciantii sunt obligati sa acorde garantie.
Pai daca e asa poate cumpara toate ceasurile rebut de la angrosist si le vinde si ajunge miliardar vinzind rebuturi.Am fost patron si am vindut ceasuri 7ani sunt din 10 doua trei care intirzie ,sau merge inainte .la citeva mii de rebuturi iese o suma frumusica cistigata din rebuturi.Daca e asa ma gindesc serios sa devin din nou patron si sa vind numai ceasuri rebut.O METODA BUNA DE INBOGATIRE PE SPINAREA ROMINILOR.MULTUMESC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie zamfir costel zamfir costel buna ziua,poate ma poate ajuta cineva,nu inteleg despre ce e vorba into citatie data de tribunal,in citatie spunedespre o persoana care este chemata in ... (vezi toată discuția)
Instanța mă obligă să înmatriculez o mașină pe care am cumpărat-o și am vândut-o în mai puțin de 30 de zile. ce pot face? adivip70 adivip70 V.A. a cumparat un autoturism in data de 25.10.2014 de la T.T. dupa 3 săptămîni adica 10.11.2014 am vîndut autoturismul lui C.C. acesta nu mai stiu ce a ... (vezi toată discuția)
Revocare, copie testament 1dragon6 1dragon6 Tatal a intocmit un act testamentar in 2002 prin care imi lasa mie mostenirea casei. In schimb mi-a cerut sa platesc o sulta sorei mele ceea ce am facut. Am ... (vezi toată discuția)