avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lmi pot mosteni mama vitrega?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lmi pot mosteni mama vitrega?

Tatal meu a murit in 2007,am testament pe parte din apartamentul dobandit in timpul casatoriei in rate .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:10, 11 Iunie 2015
Buna ziua,
Va trebui sa dezbateti succesiunea de pe urma tatalui si, eventual, sa solicitati iesirea din indiviziune.
Mama vitrega nu o puteti mosteni decat daca aceasta va intocmeste testament pentru partea ei si aici este vb despre cotitatea disponibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire olympya olympya buna ziua! va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)
Succesiune tata decedat promocris promocris Buna ziua .Tatal meu a murit si as vrea sa deschid succesiune dupa el. Mosteniori sunt mama mea, eu si fratele meu, plus un frate vitreg .Din cate stiu eu, ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire-sora vitrega florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Suntem 3 surori:cea mare nascuta inainte de razboi,iar tatal ei a murit,apoi mama s-a recasatorit, din a doua casatorie au rezultat 2 fete,deci ... (vezi toată discuția)