avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Disparitie plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Disparitie plangere

Bună ziua.
Am depus la Parchet o plingere la care mi sa dat număr de inregistrare, iar acum după aproximativ 3 luni nu mai există. La acel număr figurează altceva.
Ce pot să fac? Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 10:03, 14 Iunie 2015
TAtutule , cand faci o plangere de orice gen trebuie sa ai in cap un singur lucru , ti-o furmulezi de acasa si iti faci copie ... ca in cazul in care se mai intampla sa arati ... cand depui o declaratie / sesizare / cerere spui ca exista o copie la hartia respectiva :) si cum a scris domnul avocat dar " imputernicirea " doar pentru esenta si problema in cauza nu pentru altceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre o plangere normala si o plangere penala? ... silviu39 silviu39 care este doferenta dintre o plangere normala si o plangere penala? si ce acte ai nevoie pt a depune o plangere penala? si daca se poate depune o plangere ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere penala adriancarabus adriancarabus buna ziua cum sa fac o plangere penala unui vecin per fizica care a montat camere de supraveghere la coltul blocului si ma ameninta cu filmari sicamerele sunt ... (vezi toată discuția)