avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichet 450 ron pentru Gradinita, dat de stat pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichet 450 ron pentru Gradinita, dat de stat pentru copii de 2 ani

Buna ziua,
am aflat ca pot beneficia copii de peste 2 ani de un tichet valoric 450ron/luna pentru acoperirea costurilor gradinitelor sau creselor. Doresc mai multe detalii, care sunt conditiile si unde pot merge ca sa poata beneficia si copilul meu de acest drept.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 12 Iunie 2015
Tichetele de creşă se acordă angajaţilor care nu beneficiază de concediul şi de indemnizaţia acordate pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap.
Daca nu a beneficiat de tichet pentru cresa si copilul a implinit pe 24 mai varsta de 2 ani poate beneficia retroactiv?
Nu cred ca mai este posibil sa se beneficieze retroactiv de aceste tichete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de cresa Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Lucrez la o firma cu capital privat strain, momentan ma aflu in CCC, insa la inceputul lunii iulie trebuie sa revin la serviciu intrucat copilul ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete cresa catel69 catel69 buna ziua , ma numesc Popa Gabriela si am beneficiat de concediul de crestere al copilului pana la 2 ani , am revenit la servici si vreau sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Tichete cresa CCalin CCalin Buna ziua, Pana la ce varsta a copilului fara handicap, o angajata are dreptul la tichetele de cresa in conditiile noii legislatii privind biletele de ... (vezi toată discuția)