avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Afirmatiile unui ministru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Afirmatiile unui ministru

Buna ziua, se poate deschide un proces colectiv sau individual importiva ministrului I.R. pentru daune morale avand in vedere afirmatiile publice pe care acesta le-a facut?

Ministrul JIGNEȘTE MILIOANE de ROMÂNI: "O spun direct! Au poate 1.500 de euro salariu. De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă"

Mai mult: [ link extern ]

Personal ma simt foarte jignita de aceste afirmatii, sotul meu lucreaza in Germania de 5 ani, avem 2 copii, de ce suntem eu curva si copiii golani?
Pentru ca nu poti oferi un trai decent familiei din salariile mizere din Romania?
Eu chiar vreau sa-l actionez in instanta pe acest individ!
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: je_ramy , utilizator 17:56, 11 Iunie 2015
Buna ziua,
Va puteti adresa instantei de judecata solicitand asemenea daune.
Puteti sa-l chemati in instanta chiar pe Rus sau Guvernul Romaniei al carui angajat era.
Aveti perfecta dreptate sa fiti deranjata de exprimarea ex ministrului,care pe parcursul mandatelor la ministerele pe care le-a pastorit s-a facut remarcat prin mai multe exprimari deplasate si jugnitoare
Anterior oricarui demers in justitie,analizati responsabil daca renteaza efortul,stresul pe care il implica o actiune in justitie,avand in vedere ca indiferent de solutie,gandirea si exprimarea respectivului nu se va imbunatati
multi ca dansul, dar daca a avut neobrazarea avand o functie publica sa aduca asemenea jigniri, trebuie tras la raspundere, trebuie sa simta la buzunar ca acolo sigur il va durea! ca mine sunt multi si cata vreme respiram nu permitem asa ceva! sa facem un exemplu din el, poate asa se vor potoli!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica legea in rusia. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE AªA ARATÃ LEGEA ÎN RUSIA Ruşii nu au nici DNA, nici ANI, nici DIICOT, nici alte mii de instituţii şi organisme care să lupte cu corupţia, aşa cum are ... (vezi toată discuția)
Contoare individuale apa rece justmematza justmematza Buna ziua, In urma neplatii pentru o perioada indelungata a serviciilor de furnizare apa rece de catre anumiti locatari, cei de la apa nova au sistat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt santajata. mi se cer 4000 de lei ca sa fiu lasata in pace Lucia Flaviana Mironese Lucia Flaviana Mironese Buna ziua, sunt santajata. Mi se cer 4000 de lei ca sa fiu lasata in pace. Nu am acesti bani. Va spun cat mai succint: August 2020. Un tip ma abordeaza pe ... (vezi toată discuția)