avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Restituire taxa de timbru OUG 80/2013
Discuție deschisă în Executare silită

Restituire taxa de timbru OUG 80/2013

Am castigat in instanta o contestatie la executare dar nu mi-a acordat ca si cheltuieli de judecata taxa de timbru. Am depus solicitare la judecatorie pt a solicita resttuirea taxei, constestatia fiind aprobata in totalitate. Am si eu doua intrebari:
- in cate exemplare trebuia sa fi depus cererea si copii dupa hotararea definitiva prin neapelare si dupa chitanta
- pot reveni si sa solicit judecare in lipsa?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Am câștigat o contestație la executare iar instanța a dispus, printre altele, returnarea taxei de timbru judiciar. cum să procedez pentru a recupera această sumă? stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am castigat un proces civil (contestatie la executare). Instanta a dispus ca dupa ramanerea definitiva a hotararii, paratul sa-mi intoarca suma executata ... (vezi toată discuția)
Cum devine definitiva o hotarare? m_m m_m Buna ziua, Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat ... (vezi toată discuția)
A. contestatie la exeutare silita – am solicitat constatarea ... aurelsmeu aurelsmeu A. Contestatie la exeutare silita – am solicitat constatarea perimarii,neomunicarea cesiuni de reanta de catre institutia bancara care institutia de ... (vezi toată discuția)