avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere taraba fara semnatura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere taraba fara semnatura

Buna ziua,sunt in situatia in care am fost somat pentru neplata chiriei la o taraba in piata.Mentionez ca nu am facut niciun fel de contract cu administratia pietei respective,nu am semnat si nu am imputernicit pe nimeni in acest sens.Totusi exista un contract facut de o persoana in numele meu fara ca eu sa stiu (acesta nefiind semnat de nimeni),exista facturi emise catre societatea pe care am avut-o dar a fost radiata in anul 2011 iar contractul este facut in 2014, somatia de neplata este facuta pe societatea pe care o detin din anul 2011 si a fost radiata in 2015.Deci contract facut pe o societate,facturi emise pe aceeasi societate dar sunt dat in judecata pe cu totul alta societate.
Va multumesc pentru promptitudine

Alte discuții în legătură

Executare silita teodora g teodora g Buna dimineata! O societate comerciala a avut un leasing pe care l-a puerdut in anii anteriori. A predat masina si a platit si factura de daune. Intre timp a ... (vezi toată discuția)
Somatie societate comerciala lichidata prin faliment cristian8123 cristian8123 Am o nelamurire si in acelasi timp si o problema :societatea la care am fost administrator a fost lichidata prin insolventa. Zilele trecute am primit prin ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata mihaela silvia mihaela silvia Buna seara!Pot cere in Instanta o Somatie de plata avand ca baza OG,nr.5 din 2001 in urmatorul caz ? Detin un spatiu comercial pe care l-am inchiriat ... (vezi toată discuția)