avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare executare

Buna ziua,va rog mult ajutatima intr-o problema pe care no inteleg,deci am facut contestatie la executare pentru a se constata perimarea ei, care este pe rolul judecatoriei pentru o anumita suma.Ieri am primit un act de la executor ,mai exact proces -verbal din 2012 in care ma anunta ca de fapt creditoru staruie in continuare la executare dar si-a diminuat sumele executate si ca acest document intrerupe si perimarea executarii,asta inseamna ca eu pot sa contest aceste sume,ma refer sa fac contestatie la executare si sa se judece normal?practic asta am dorit prin cererea introdusa la judecatorie cu obiectul constatarii perimari ,deoarece sarisem din termen si trecuse mai mult de 2 ani in care creditorul nu a interprins nici o procedura.Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2015
geo-vem, utilizator
Cel mai recent răspuns: geo-vem , utilizator 15:54, 13 Iunie 2015
Pe documentele comunicate de executor scrie data cand au fost intocmite ,titlul executoriu,somatie ?
in ceea ce privesc cererile contestatie la executare perimare ,de curiozitate verificati la mai multe judecatorii din tara si vedeti cam care este metoda pe care o aplica instantele in acest caz.
intrati de exemplu pe judecatoria Buzau,Iasi etc.in ERIS-dosare - iar inloc sa scrieti nr.dosar scrieti contestatie la executare perimare.Intrati pe acele dosare.Nu conteaza anul.
Reformulez ,executarea din 2012 dar intocmite in anul 2015 nu inteleg,adica acuma pot sa atac cu contestatie in termen de 15 zile de la primire?pentru ca este vorba de alta suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimarea executarii anna2000 anna2000 ca urmare a contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii executarii in temeiul art. 389 cpc iar prin sentinta ramasa definitiva s-au anulat toate ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita s.stefan s.stefan Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde se depune cererea de perimare a unei executari silite? (vezi toată discuția)
Perimare executare silita LauraDorel LauraDorel Buna ziua! Pentru un credit de nevoi personale contractat in 2007, alocat unui executor bancar intern in 2009, ulterior, in 2012 alocat executorilor ... (vezi toată discuția)