avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum acces proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum acces proprietate

buna ziua am nevoie de ajutorul dv in urmatoarea problema
detin un teren mostenit de la parinti iar pentru accesul la proprietate trec prin inca 3 proprietati ,primul vecin de la drumul public a blocat calea de acces catre toate proprietatile din zona
mentionez ca acest drum a fost utilizat de zeci de ani atat de strabunici de bunici parinti ,la intabularea acesta nu a trecut in cartea funciara existent drumului ,ceilalti vecini au trecut in cartea funciara drum de acces
in acest caz cui trebuie sa ma adresez pentru a avea acces la proprietate si casa
in aceasta situatie suntem 25 de proprietari
va multumesc pentru consiliere daca este nevoie revin cu date complementare
La instanta cu cerere de servitute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren barta_andras barta_andras Buna ziua, bunicul meu impreuna cu cei 5 frati ai sai au mostenit o parcela de teren de la parintii lor. Acest teren a fost impartit intre ei dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Acces drum de servitute b30ufi b30ufi Buna ziua, Am primit de curand o bucata de teren de a parintii mei.Accesul la parcela se face pe un drum de servitute care este proprietatea parintilor si a ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara avas avas Buna ziua. Am cerut in instanta un drept de servitute de trecere pe proprietatea vecinului pana la drumul public.De la mine la drumul public trec pe doua ... (vezi toată discuția)