avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

BUna ziua. Putti sa imi spuneti care e maximul de zile consecutive de concediu medical pe care le poate acorda medicul specialist? Poate da un singur concediu de 30-31 zile? Eu intelesesem ca nu poate da decat maxim 21 zile calendaristice, dar acum doctorul a zis ca ii va da sotului concediu din 16.06 pana in 15.07. E posibil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: noidoi , utilizator 20:02, 23 Iunie 2015
1. Nu cred ca se pacaleau cei de la Casa OPSNAJ la calculul indemnizatiei pentru concediu medical.

2. In calculul indemnizatiei sunt avute in vedere toate veniturile pentru care s-a retinut cota de contributie de 0,85%.

3. Din indemnizatia pentru concediu medical platitorul retine si vireaza impozitul pe venit si contributia pentru pensie.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neoplasm mamar, motiv pensionare medicala? cyan cyan 1. o persoana in varsta de 44 ani si cu o vechime in munca de 25 ani avand neoplasm mamar operat (mastectomie) se poate pensiona medical? 2. care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Pensionare... vyctoras vyctoras Buna ziua ! urmeaza sa ma pensionez pe caz de boala si as vrea sa stiu de cand o sa intre in plata? de la data cand nu mai lucrez sau de la data incetarii ... (vezi toată discuția)
Pensie anetaaneta anetaaneta Am miopie forte peste - 23 pensionata gr 2 cu complicatiile acestei boli, recent am facut o interventie pentru cataracta si a fost schimbat cristalinul si port ... (vezi toată discuția)