avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampla in cazul vanzarii unui apartament la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla in cazul vanzarii unui apartament la licitatie ?

Buna ziua am o nelamurire in legatura cu executarea silita a unui apartament si scoaterea lui la licitatie.
1.Apartamentul a fost scos la licitatie mai multe luni la rand
2.A fost adjudecat intr-un final lunaaceasta la un pret mult mai mic decat cel cerut de ei (75% din pretul de evaluare)
Intrebarea mea este :
Eu ce obligatii financiare mai am in acest caz, avand in vedere ca am fost executat silit si am ramas fara apartament ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:58, 13 Iunie 2015
denesad93 a scris:

Eu ce obligatii financiare mai am in acest caz, avand in vedere ca am fost executat silit si am ramas fara apartament ?

Obligatii financiare fata de cine,catre creditorul dvs,catre stat ?
Creditorul dvs poate starui in cererea de executare silita cu scopul recuperarii diferentei dintre suma de adjudecare imobil si valoarea dispusa de instanta de judecata
datorati si impozitul pe tranzactie
pai in principal fata de creditor ma gandesc, fiind o banca, ei imi opresc 1/3 din salar in fiecare luna si imi blocheaza cardul .
Datorati si impozitul pe transferul dreptului de proprietate conform art.77 indice 1 Cod Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2% in tranzactiile imobiliare Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna seara! Urmeaza sa achizitionez un imobil executat silit intr-un credit imobiliar,unde debitorii executati sunt plecati din tara! Am platit 10% pentru ... (vezi toată discuția)
Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu datoriile colaterale ale unui apartament cumparat la licitatie? alertbrain alertbrain Am cumparat un apartament scos la licitatie in urma executarii silite a proprietarului de catre banca creditoare. Fostul proprietar este plecat de multi ... (vezi toată discuția)