Am avut placuta surpriza cand am vrut sa imi platesc impozitul pe casa, ca am de achitat 400 lei pentru o amenda primita de la Politia Romana in August, 2011.
Cert este ca nu stiu de ce am primit aceasta amenda si mai ales nu stiu pentru ce abatere. Nu am primit nici macar o instiintare acasa sau la posta sau in usa. Nu m-a sunat nimeni sa ma prezint la Politie.
Sincer, nu as vrea sa platesc amenda, pentru simplul fapt ca nu am fost instiintat. Dar, cum trebuie sa platesc impozitul, imi va pune statul poprire pe conturi si voi fi obligat.
Acum in 2015, mai pot sa contest amenda? Daca da, la ce sectie de politie trebuie sa ma duc, sau ce trebuie sa fac?
Daca nu, daca o platesc, pot sa o mai contest?
Exista posibiltatea de a anula aceasta amenda?
PS. de 14 ani stau in Bucuresti cu viza de flotant si de 2 ani cu mutatie. Amenda a venit la domiciliu de resedinta pe care l-am avut in 2011, deci nu in Bucuresti.
Prin clarificare se intelege comunicarea numarului procesului verbal de constatarea a contraventiei, a autoritatii emitente si eventual a contraventiei savarsite
Prin comunicare se intelege intrarea in posesia procesului verbal de constatare a contraventiei.
Pentru a contesta pv in primul rand trebuie sa il detineti.
Puteti depune plangere impotriva pv dupa clarificarile primite de la taxe si impozite solicitand ca emitentul sa prezinte dovada comunicarii pv.
Si probabil vor prezenta un proces verbal de afisare la domiciliu semnat de un trecator oarecare sau de vreun vecin.
Amenda circulatie
Alex_28
Buna ziua.
In luna Iunie 2013 ma intorceam din concediu si in judetul Buzau am fost oprit de Politie. Dna. agent mi-a comunicat faptul ca am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)