avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie la executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie la executare

Ma judec cu Petrom pentru niste drepturi banesti, pana acum am castigat de doua ori dar va ca iar sunt citat. Pe citatie scrie asa: eu in calitate de intimat sunt chemata in proces cu Petrom in calitate de contestator pentru Fond - contestatie la executare suspendare executare silita. Ce inseamna asta, mai exact ultima parte?
Cel mai recent răspuns: miruna.c , utilizator 22:44, 3 Iulie 2009
Trebuie sa va inscrieti la masa credala, pentru ca Petromul a intrat in faliment, mai bine luati legatura cu un avocat ,(trebuie sa mergeti la Tribunalul Bucuresti).Toate dosarele sunt deocamdata suspendate.
cum sa intre Petromul in faliment???!!
Vreau si eu nr de dosar
E imposibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul nr 18031/299/2009 dorubabonea dorubabonea Fiica-mea a fost chemata in instanta de catre judecatoria sect 1 in calitate de intimat, ijn proces cu SC OMV PETROM SA in calitate de contestator pentru Fond ... (vezi toată discuția)
Executare iancu123 iancu123 daca am trimis o cerere de executare silita la un executor, si intre timp debitorul a intrat in faliment, pot sa ma inscriu si la masa credala fata de acelasi ... (vezi toată discuția)
Plata daune in solidar, rog raspuns urgent gavriila gavriila am fost obligat de catre instanta la plata in solidar (impreuna cu redactia unui ziar) a daunelor morale catre doua persoane. Acestea au cerut executarea ... (vezi toată discuția)