avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana cu tulburari psihice,
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana cu tulburari psihice,

Buna Ziua,
O persoana cu dezabilitati psihice (schizofrenie) care nu a fost angajat si nu a lucrat,poate beneficia de ajutor social?
Ce documente ii sunt necesare?

Va Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2015
Voronet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:09, 13 Iunie 2015
Intrati pe:

[ link extern ]

si ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de la primarie daniela.popa daniela.popa Buna ziua, cineva mi-a zis ca pot beneficia de un ajutor de la primarie daca am 3 copii minori. As vrea sa stiu in ce conditii se acorda acest ajutor si ce ... (vezi toată discuția)
Conditii si documente ajutor social petrovantea12 petrovantea12 Buna ziua! care sunt conditiile pentru a beneficia de ajutor social? Dar documentele pentru intocmirea dosarului? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ajutor social mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Am varsta de 59 ani , am lucrat inaine de revolutie, am o vechime in jur de 8 ani,cartea de munca imi este pierduta,am fost plecat prin strainatate ... (vezi toată discuția)