avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

Buna ziua! Am varsta de 59 ani , am lucrat inaine de revolutie, am o vechime in jur de 8 ani,cartea de munca imi este pierduta,am fost plecat prin strainatate ,nu am lucrat pe acolo cu acte deci nu am nimic vechime de acolo,m-a imbolnavit cu coloana m-am intors in tara fiind intretinut de familie mama, sora, nu am avut niciodata ajutor social sau altceva, nu sunt inregistrat nicaieri , nici somaj nimic, nimic. Fiind la o varsta destul de avansata si cu starea sanatatii nu prea bine, nu a putut beneficiia de medic pt ca nu am lucrat niciunde , va rog sa-mi spuneti daca pot beneficiia de vrun ajutor social sau alteva, cat de mic ar fii mi-ar fi bun. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:03, 29 Ianuarie 2016
1. Intrati pe:
[ link extern ]
si gasiti a colo toate in formatiile necesare.

2. Ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat in marea britanie mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua ! A m o intrbare va rog, Lucrez in anglia cu forme legale, am 59 de ani , lucrez de 2 ani in anglia, mentionez ca in tara nu am multa vechime in jur ... (vezi toată discuția)
Cand se poate pensiona tata? gabi_ilr gabi_ilr Tata ,nascut in 03.10.1952 are 39 ani,3 luni ,22 zile lucrate ,grupa 2 ,cand ar putea iesi la pensie de varsta sau anticipata . va multumesc. (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? elena banisor elena banisor buna seara am o intrbare sper ca cineva sa citeasca sa primesc un raspuns Am 59 ani si 7 luni am lucrat la Filatura de Bumbac ( Central industrie ... (vezi toată discuția)