avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie corecta sau nu ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie corecta sau nu ?

In numeroase decizii CURTEA CONSTITUTIONALA a statuat ca, Ordonanta de urgenta nr.24/2008, urmareste deconspirarea prin consemnare publica a persoanelor care au participat la activitatile securitatii,fara sa promoveze raspunderea juridica si politica a acestora şi fără să creeze premisele unei forme de răspundere morală şi juridică...etc." Asadar;
1 -Prevederile Art.8 din Legea nr.341/2004 nu trebuiau actualizate in conformitate cu deciziile CCR ?
2-Urmare a acestor DECIZII ale CCR anularea certificatelor de revolutionar in urma dobandirii calitatii de colaborator sau agent al securitatii poate fi considerata legala ?
Cel mai recent răspuns: tlefter , utilizator 10:12, 29 Iunie 2015
Chiar nu are nimeni curaj sa ofere un raspuns ?
Nimeni ???
Am senzatia ca nu voi primi niciun raspuns si probabil prejudecatile au un rol esential in postarea unui raspuns..Multumesc pentru gazduire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii ccr tlefter tlefter In numeroase decizii CURTEA CONSTITUTIONALA a statuat ca, Ordonanta de urgenta nr.24/2008, urmareste deconspirarea prin consemnare publica a ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare tlefter tlefter Buna ziua ! CCR prin Decizia nr. 672 din 26 iunie 2012 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor OUG 24/2008 privind accesul la propriul ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta ccr stelarman stelarman Buna seara! O intrebare simpla (cred eu): Cat de obligatoriu este ca CCR sa tina cont in luarea unei decizii de propria jurisprudenta? (vezi toată discuția)