avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare proprietar masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare proprietar masina

Buna ziua, nu stiu daca este cel mai potrivit in care sa cer sfaturi, dar totusi incerc. Am o Dacia 1310 din 2004 si as vrea, daca poate cineva, sa ma indrume cum pot evita taxa de mediu daca as vrea sa o vand sau asigurarea, deoarece este foarte mare la limita mea de varsta. Ma gandeam sa o trec pe mama mea, dar nu stiu daca pot face un contract de comodat cu ea, ea neavand permis. Astept sfaturile dvs. si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 14:08, 13 Iunie 2015
Chiar daca faceti un contract de comodat , asigurarea se calculeaza si se emite pentru proprietarul din talon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vanzare-cumparare masina valentinainna valentinainna Buna! As vrea sa cumpar o masina romaneasca din 2004,euro3.E in stare buna,ruleaza,cu taxele platite la zi. V-as ruga sa imi spuneti ce taxe trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la o pf care nu e proprietar in acte-ajutor!!! claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua, Am achizitionat recent o masina facand act de v-c cu persoana respectiva dar aceasta nu e proprietar in acte..... Situatia e asa: -masina a fost ... (vezi toată discuția)
Am voie sa dau o procura la o masina cumparata ? ContSters128963 ContSters128963 Detin o masina cumparata acum 1 luna,am contract de vanzare,copie dupa buletinul propietarei si actele ,carte si talon. Vreau sa vand masina, si ... (vezi toată discuția)