avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Daca platesc acum taxa de mediu, de prima inmatriculare, de poluare sau cum naiba se mai intituleaza, care sunt sansele de recuperare a banilor?
Cel mai recent răspuns: dorina76 , utilizator 09:04, 14 Iunie 2015
In prezent se numeste timbrul de mediu. Sansele de recuperare sunt mai mici fata de celelalte taxe anterioare. Exista litigii si intrebari preliminare la Curtea de Justitie a UE referitoare la compatibilitatea taxei cu tratatul de functionare al UE, insa nu am ,,auzit,, inca de un litigiu castigat definitiv pe timbrul de mediu.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii admitere actiuni judiciare timbru de mediu Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Oare sunt sanse de admiterea actiunilor avand ca obiect inmatricularea fara plata taxei acum in 2013? (vezi toată discuția)
Cjue si taxa de poluare Cornel  Vasile Cornel Vasile Taxa auto instituită de Guvernul României în ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Funcţionare al Uniunii Europene, a stabilit Curtea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)