avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, scrisoare de la cabinet de avocatura
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, scrisoare de la cabinet de avocatura

buna ziua!Am primit o scrisoare de executare silita pentru un abonament mobil de la o firma de avocatura.Abonamentul dateaza din 2010,nu am bunuri mobile sau imobile pe numele meu, dar am o ii ,infintata anul trecut.Fiind in imposibilitate de plata as dori sa aflu daca se poate pune sechestru pe uneltele pe care le am cumparate cu factura pe firma.As dori un raspuns cat mai rapid deoarece data scadenta este pe 18.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:41, 15 Iunie 2015
Abonamentul este incheiat pe persoana fizica sau juridica ?
persoana fizica
Nu luați în seamă acea porcărie de scrisoare. Dacă au trecut 3 ani de la data scadenței facturii, dreptul lor la acțiune este prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoria pe care o ai ca persoana fizica se poate imputa firmei pe care o detii? AMALIA2015 AMALIA2015 Buna ziua,sotul meu are o datorie la o firma de telefonie mobila de mai bine de 10 ani(o cunostinta si-a facut abonament pe numele lui si nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)