avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... ORGANIZARE CONFERINTA ,TRATAMENT FISCAL?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

ORGANIZARE CONFERINTA ,TRATAMENT FISCAL?

buna ziua,

va rog frumos sa imi spuneti si mie daca o societate comerciala neplatitoare de tva,microintreprindere, organizeaza o conferinta la care participa diverse persoane fizice din tara ,acestea se inscriu pe site, achita taxa de participare si se prezinta la eveniment,ce tratament fiscal trebuie sa aplice?
Societatea are obligatia sa emita factura pentru aceasta taxa?ii trebuie cumva casa de marcat?ce trebuie sa plateasca la finante si primarie ,si sa declare?
Societatea are cod caen 9002-activitati suport pentru interpretarea artistica(spectacole)

multumesc
Cel mai recent răspuns: mericami , utilizator 17:38, 17 Iunie 2015
ma lamureste si pe mine cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen organizare de concerte dagy dagy buna ziua, putin ajutor va rog.... ce vreau sa fac : organizare de concerte, spectacole, evenimente publice ce nelamurire am : CAEN 9002 sau CAEN 9329 ca si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen organizare de evenimente culturale Alexa S Alexa S Buna seara! Care este cel mai potrivit cod caen pentru un SRL care desfasoara ca activitate principala organizare de proiecte, evenimente ... (vezi toată discuția)