avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit forfetar/declaratia100/fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit forfetar/declaratia100/fara activitate

A aparut noul formular al declaratiei 100,ce vor face firmele fara activitate in ultimi ani si care nu au declarat la ORC intreruperea activitatii?,vor plati totusi impozitul forfetar?#-o
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:46, 3 Iulie 2009
Da si este mai bine sa declarati ca nu veti activitate,deoarece impozitul forfetar este mare.
Da, vor plati impozit minim. De unde , daca n-au avut activitate ? De la asociat , prin creditarea firmei ... si uite asa au facut activitate ... si vor face si bilant ... pentru care vor plati contabil sa -l semneze . De unde ? tot de la ascoiat , tot prin creditare... si uite-asa activitatea creste ... X-(
Acuma, vorbind serios , merita ceruta suspendarea pe legea 31 , ca uitati unde se ajunge .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar- ultima ora aprov aprov Am o microintreprindere cu profil ,,acoperisuri si mansarde\" fara activitate de vreo trei ani. Plateam un contabil care imi depunea toate decaratiile ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)