avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA contributii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA contributii

Am un PFA de doi ani si jumatate, incadrat la norma de venit, timp in care mi-am platit contributiile, putin spre deloc, undeva la 10%. De curand am semnat o hartie de mana cu agentul ANAF cu care am cazut de acord sa incep sa platesc 500 lei lunar pana la achitarea datoriei.
Marturisesc ca nu imi permit aceasta suma, dar a fost ultima sansa ca PFA-ul sa isi continue activitatea(din spusele functionarului ANAF, pe care tind sa nu il cred).
Dpdv legislativ/fiscal exista ceva lege/ordonanta aparuta de curand care sa imi rezolve problema sau macar sa imi usureze situatia?

Alte discuții în legătură

Taxe neplatite pfa nbun1 nbun1 Buna seara. Am un PFA de doi ani si jumatate, incadrat la norma de venit, timp in care mi-am platit contributiile, putin spre deloc, undeva la 10%. De curand ... (vezi toată discuția)
Declaratie pfa cosmin_eugen cosmin_eugen Buna ziua, Sunt PFA si fac facturi ocazional (am avut o lucrare in martie, si una in aprilie - anul acesta) venitul fiind aproximativ 2000 RON. Nu am ... (vezi toată discuția)
Pfa- unde ma incadrez, la venituri repetitive sau ocazionale? c.oana c.oana De cand a iesit OUG 58/2010, am citit o groaza de interpretari privind sintagma \"venituri repetitive/ocazionale\". Sunt in ceata totala. Sunt profesor cu ... (vezi toată discuția)