avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe neplatite PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe neplatite PFA

Buna seara. Am un PFA de doi ani si jumatate, incadrat la norma de venit, timp in care mi-am platit contributiile, putin spre deloc, undeva la 10%. De curand am semnat o hartie de mana cu agentul ANAF cu care am cazut de acord sa incep sa platesc 500 lei lunar pana la achitarea datoriei.
Marturisesc ca nu imi permit aceasta suma, dar a fost ultima sansa ca PFA-ul sa isi continue activitatea(din spusele functionarului ANAF, pe care tind sa nu il cred).
Dpdv legislativ/fiscal exista ceva lege/ordonanta aparuta de curand care sa imi rezolve problema sau macar sa imi usureze situatia?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:41, 29 Mai 2015
pai daca nu poti plati 500 de lei atunci insemna ca nu facturezi deloc.
trece-l pe sistem real...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contributii nbun1 nbun1 Am un PFA de doi ani si jumatate, incadrat la norma de venit, timp in care mi-am platit contributiile, putin spre deloc, undeva la 10%. De curand am semnat o ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit mihai.d.moraru mihai.d.moraru Buna ziua, Nu am reusit sa obtin un raspuns clar de la ANAF si va adreaez pe aceasta cale urmatoarele doua intrebari: 1. Daca infiintez un PFA cu norma de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 si femeile însărcinate Dianna93 Dianna93 Buna ziua, Sunt pfa, cu sistem real si ulterior depunerii declarației 600 am aflat că femeile pe timpul sarcinii si ccc sunt scutite de la plata ... (vezi toată discuția)