avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie impotriva deciziei de neincepere a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie impotriva deciziei de neincepere a urmaririi penale respinsa, ce pot face in continuare?

Buna ziua,
Am formulat plangere penala impotriva administratorului unei societati comerciale, s-a dispua neinceperea urmaririi penale.Am facut contestatie , mi s-a respins si aceasta.Ce poat face in continuare??
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 18:19, 15 Iunie 2015
Unde ati facut plangerea si unde ati facut contestatia? Si in ce termen?
La Parchet, in termenul legal.
Faceti plangere si catre instanta, si aici exista un termen de introducere a actiunii.
ddianna a scris:

La Parchet, in termenul legal.

Aveti posibilitatea sa introduceti o plangere la judecatorul de camera preliminara in baza art.340 ncpp.
Taxa de timbru ce valoare are pentru o asemenea cerere?
Nu gasesc un raspuns in OUG 80/2013 privind taxa judiciara de timbru.

Alte discuții în legătură

Plangere penala marinica71 marinica71 ce inseamna plangere solutie neurmarire/netrimitere judecata (art 340 ncpp). (vezi toată discuția)
Termen procedura penala plangere rezolutie liamic43 liamic43 Care este interpretarea termenelor , pentru plângere împotriva rezoluţiei prim procuror, conform NCPP, art.340-341? Acestea pot fi calculate cum erau ... (vezi toată discuția)
Posibila anulare a deciziei date de prim procuror ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Am inaintat la procuratura un dosar pentru acte false,procurorul de caz nu a date inceperea urmaririi penale si Am facut plingere la prim procuror ... (vezi toată discuția)