avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amnistia fiscala pentru bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amnistia fiscala pentru bugetari

Ma intereseaza sa stiu care sunt limitele Legii 124/2014 privind amnistia fiscala la bugetari.

Am un debit salarial care intra sub incidenta Legii amnistiei fiscale, dar nu in totalitate.
Dupa intrarea in vigoare a legii - adica septembrie 2014 - eu am mai primit doua luni sporul respectiv. Si se considera ca trebuie recuperat sporul pe cele doua luni, ulterioare intrarii in vigoare a legii. Se stinge debitul, inclusiv luna septembrie. Nu si cele doua luni ulterioara. Este vorba de acelasi debit.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari aricici aricici Prin contractul colectiv de munca a fost convenita o norma de hrana de 150 lei/luna pentri o directie a unei primarii. In urma unui control al Curtii de ... (vezi toată discuția)
Abrogare articol privind recalculare sal funct publ martin77 martin77 Cf oug 65/2014 se abroga articolul de lege privind recalcularea salariilor funcționarilor publici. Ce sa intelegem din asta?pot rămâne cele de dinainte, ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala - indemnizatie ingrijire/asistent personal al unui minor cu handicap mtoderic mtoderic Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sau sugestii/indicia referitor la intrebarea: poate beneficia de amnistie fiscala persoana care a incasat ... (vezi toată discuția)