avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare fisa post

Buna ziua,

Pentru completarea fisei de post cu noi atributii se face act aditional sau cum se procedeaza?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena-f-b , utilizator 13:30, 15 Iunie 2015
Parerile sunt impartite , in acest caz.

Prin urmare, daca angajatorul dioreste sa completeze fisa postului prin incheierea unui act aditional atunci o poate face.
Multumesc, dar din experienta dvs. cum se procedeaza?
Eu am intalnit ambele situatii : act aditional sau decizie unilaterala a angajatorului.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Schimbare sau delegare de atributii ? angajatlastat angajatlastat Nu sunt de acord cu mutarea mea in alt compartiment si i-am anuntat de acest lucru. Angajatorul imi modifica continutul muncii pe șest, dandu-mi ocazional ... (vezi toată discuția)
Program de lucru nerespectat madaonica madaonica Buna ziua! Sunt angajata la program de zi ( 8 ore /zi) la o firma din Constanta . De curand fisei postului s-a adaugat responsabilitatea de a intocmi unele ... (vezi toată discuția)