avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum imi iau banii inapoi de la statul roman
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum imi iau banii inapoi de la statul roman

Buna ziua ,am castigat un proces in care am fost invinuita de tentativa de contrabanda cu tigari . La vremea respectiva mi s-au luat 1500 euro si un telefon mobil. Acum am hotarare definitiva in care se dispune restituirea catre mine a banilor si al telefonului. Am fost la banca unde sunt depusi banii si nu i-au gasit .Am fost la sediul Politiei de Frontiera care m-au trimis la procurorul care s-a ocupat de caz care a refuzat sa ma primeasca in audienta ,am fost la ANAF,am fost la trezorerie si nimeni nu stie unde sunt banii si ce trebuie sa fac ca sa-i primesc inapoi deoarece toti spun ca nu au mai avut astfel de cazuri si ma trimit de la unul la altul .Poate stiti careva ,va rog sa-mmi spuneti unde ar trebui ca sa merg sa-mi iau banii.
Buna ziua,
Daca parchetul nu stie unde a depus banii (formulati o solicitare scrisa transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire la care sa adaugati copie de pe sentinta si copie de pe C.I.) atunci va trebui sa va indreptati cu un dosar civil impotriva Statului Roman prin Ministerul Finantelor solicitand atat banii cat si dobanzile legale precum si cheltuielile de judecata.
Multumesc.
Adresati o cerere in scris la parchet si luati numar de inregistrare.

Nu mergeti in audienta ca sunt suparati ca nu ati fost condamnat...si nici timp nu cred ca ar avea...
Chiar sperati ca o sa va primeasca...in audienta...?
Legalizati copii de pe sentinta judecatoreasca si va adresati unui executor judecatoresc care va recupera sumele plus cheltuielile cu executarea silita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera banii ? AlinaViorica AlinaViorica Buna ziua,in luna septembrie,m-am deplasat la locuinta concubinului meu ,care se afla la o distanta de 10 m de frontiera de stat cu Ucraina pentru a efectua ... (vezi toată discuția)
Chitanța cheltuieli judecata dianapeta18@gmail.com dianapeta18@gmail.com Buna seara! Am platit cheltuielile de judecată la Trezorerie. Trebuie sa depun chitanța la parchet. Se primește si copie dupa chitanța respectiva sau doar ... (vezi toată discuția)
Probleme din justitia romana noty noty Ma adresez dumneavoastra in ideea ca veti reusi sa ma ajutati in problema mea-in neregulile constatate si veti reusi sa ma indrumati si elucidati ceea ce sa ... (vezi toată discuția)