avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data inceperii activitatii contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data inceperii activitatii contractului de munca

buna ziua,
trebuie sa angajez un sofer autocamion, azi 15.06.2015 s-a hotarat angajarea lui, il transmit si il inregistrez in revisal cu data contractului 15.06.2015 si inceperea activitatii din 16.06.2015 , dar conform dispoziitiilor primite de la dispecerul de transport , el incepe activitatea tot din 15.06.2015. ( merge in cursa seara pe 15.06.2015 si nu 16.06.2015)
pot sa il transmit in 15.06.2015 cu data inceperii activitatii tot pe 15.06.2015?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 15 Iunie 2015
Il puteti transmite asa cum doriti , insa exista si riscul sanctionarii contraventionale a angajatorului in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ! - retroactiv ? anca87 anca87 As putea sa-mi fac un contract de munca cu data de 1 februarie , in conditiile in care au trecut cateva luni bune de atunci ? Am inteles ca termenul ar fi 15 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal Madalina_20 Madalina_20 Buna ziua, Am o mare rugaminte pentru cei care ma pot ajuta...In data de 18.09.2012 am primit o cerere de angajare incepand cu data de 01.09.2012. Evident ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal angajare lichidare potarnichegalbena potarnichegalbena Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele probleme : 1.daca un angajat trebuie sa isi inceapa activitatea in 01.05 tinand cont ca se lucreaza pe ture , ... (vezi toată discuția)