avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca ! - retroactiv ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca ! - retroactiv ?

As putea sa-mi fac un contract de munca cu data de 1 februarie , in conditiile in care au trecut cateva luni bune de atunci ?
Am inteles ca termenul ar fi 15 zile inainte maxim ...din auzite .

Daca as plati contribute pt cele 6 luni din urma ar putea aparea contractul de 6 luni ca si terminat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 30 Iulie 2011
NU puteti.ASTA inseamna ca a-ti muncit la negrul iar angajatorul risca amenzi usturatoare comform noului cod al munci
1 februarie ce an?:D
Nu banuiesc ce "planuri" aveti dar nu se poate. In luna februarie contractul de munca se inregistra la ITM in termen de 20 de zile de la inceperea activitatii.
Anul asta :D:">

Planurile sunt :

vreau sa scot un credit sa achizitionez un apartament si as fi vrut sa nu mai astept 6 luni pana fac contractul si platesc contributele , sa platesc retroactiv si sa cer creditul acum . :">

Am intrebat si io...speram ca se poate... :">
Din pacate pentru dumneavoastra nu se poate sa aveti un CIM retroactiv.
pneagu a scris:

1 februarie ce an?:D
Nu banuiesc ce "planuri" aveti dar nu se poate. In luna februarie contractul de munca se inregistra la ITM in termen de 20 de zile de la inceperea activitatii.

Oare asa era in ferbruarie anul asta? Nu cumva nu le mai duceam la ITM....

Alte discuții în legătură

Codul muncii lamurire va rog teodora27 teodora27 Buna ziua, Doresc sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare: pentru angajatorii care sunt depistati cu munca la negru inspectorii itm pot aplica ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva in cazul nrinregistrarii contractului de munca anterior inceperii activitatii jupanul jupanul termenulde aplicare a sanctiunii contraventionale pentru neinregistra a contractului individual de munca la itm anterior inceperii activitatii curge in 6 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)