avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am greșit completarea D220 privind venitul estimat. ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am greșit completarea D220 privind venitul estimat. Pot să o corectez acum?

Am adăugat un 0 din greșeală la venitul estimat pe anul următor, iar acum la impunerea de plată pe care am primit-o de la ANAF mi-a venit o estimare trimestrială pe care nu am cum să o plătesc.

Ce pot face în situația asta?
Cel mai recent răspuns: purcelo , utilizator 16:16, 16 Iunie 2015
Cerere corectie...
Dar in minus nu prea accepta.....
Chiar dacă anul trecut am avut 1 leu, iar anul ăsta am trecut greșit 1000 lei? Nu e ca și cum vreau mai puțin de 1 leu, vreau mai puțin de 1000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să închid pfa cu stoc. care este procedura? AndreiDuta AndreiDuta Salutare, Am PFA cu cod 4791, am luat marfă en gross cu un preț, am personalizat-o (asta m-a mai costat ceva), am cumpărat cutii de carton pentru ... (vezi toată discuția)
Arenda - decizie impunere anuala anaf 2016 in 2018? cyan cyan Impreuna cu fratele meu avem un teren agricol mostenit de la tatal nostru si pe care l-am dat in arenda, nu ne putem ocupa de el intrucat avem domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Declarația unica an 2018 venit estimat 1 leu alkasalarizare alkasalarizare Buna seara, am avut o decl unica an 2018 venit estimat 1 leu. In an 2019 am uitat sa depun decl privind venitul estimat 0. In 05.2023 s-a emis decizie din ... (vezi toată discuția)