am avut o decl unica an 2018 venit estimat 1 leu. In an 2019 am uitat sa depun decl privind venitul estimat 0. In 05.2023 s-a emis decizie din oficiu cu imp cass in suma de 1800 lei, in cond in care pers fizica este asigurata avand contract munca . Decizia nu am primit-o acasa, in luna 12.2023 s-au blocat conturile pf, ptr suma de 1800 + 900 penalitati. atunci am depus decl unica an 2018 pe 0 si am facut adresa catre anaf de anulare debit+ penalitati. Am primit raspuns ca nu se poate anula nici un debit + penalitati deoarece trebuia depusa decl unica in termen de 60 zile de la decizia de impunere din oficiu. Am vreo solutie sa rezolv aceasta problema ? Multumesc mult !
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.