avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu teava colectoare de la wc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu teava colectoare de la wc

Eu am o problema, Vecinul de linga mine are teava fisurata, mai exzact teul care face legatura intre wc ul meu si wc ul lui si trebuie schimbata ,iar instalatorul spune sa le schimbam sa contribui si eu cu bani ! Aceasta lucrare nu trebuie finantata de catre administratia blocului ? De ce platesc fond de reparatii de aproape un an ? E teava colectoare de sus pina jos care trece prin baia vecinului. Ce parere aveti ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:07, 15 Iunie 2015
Din expunerea dvs rezulta ca deficienta este dupa T-ul de racord intre instalatia comuna verticala si acea care alimenteaza WC-ul dvs
Partea de instalatie de dupa T-ul din instalatia comuna intra in responsabilitatea proprietarilor
Fondul de reparatii se utilizeaza strict pentru intretinerea si reparatia partii comune de constructii si instalatii
Partea aceasta de coloana (orizontala) comuna celor doua apartamente este in proprietatea dv. si a vecinului, deci trebuie sa platiti amandoi.

Coloana comuna a scarii este cea verticala si imbinarea unde se face conectarea orizontalei la verticala. Aceea se repara si se achita de catre asociatie si pentru aceasta platiti fond de reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reparatii ivanvintilica ivanvintilica Se constituie fond de reparatii la propunerea Comitetului executiv si se aproba in Adunarea Generala,colectarea lui sa se faca esalonat prin lista lunara cu ... (vezi toată discuția)
Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)