avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fise de post f.p.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fise de post f.p.

in ce act normativ se prevede faptul ca o atributie de serviciu trebuie sa fie prevazuta in fisa postului a cel putin doi functionari publici?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:38, 16 Iunie 2015
Am 13 ani de administratie publica, dar inca n-am auzit de asa ceva... pai eu sunt functionar public post unic in organigrama, ce fac atunci? Ca nici o primarie nu are doi secretari UAT in organigrama :)))
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2015
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna bogdanmarinela bogdanmarinela La primaria de comuna unde lucrez postul de secretar este vacant.Care sunt ultimele prevederi legale privind ocuparea postului vacant de secretar comuna? ... (vezi toată discuția)
Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)