avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrator in asistenta sociala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrator in asistenta sociala

Buna ziua! Sunt angajata pe post de psiholog la un centru de varstnici, care apartine de consiliul local. Am fost angajata de post de psiholog stagiar pe o perioada de 1 an , cu salariul minim pe economie. Incepand cu 1 ianuarie, salariile celor ce lucreaza in asistenta sociala s-au marit cu 100 de lei, insa noua celor cu salariul minim nu ni s-a dat aceasta marire, pe motiv ca s-a marit salariul minim si ca beneficiem doar de aceasta marire. Am dat examen de promovare si salariul s-a marit de la 975 la 1204, cu tot cu spor de vechime de 15%, ceea ce ar insemna 1050 salariul de baza. Intrebarile pe care as vrea sa vi le pun sunt urmatoarele:
- care ar fi salariul de baza, ca psiholog, angajat in administratia publica,
- de acea majorare de 100 de lei care s-a dat in asisitenta sociala, as putea beneficia? ...pt ca acum mi s-a spus ca nu mai pot primi si acei 100 de lei, deoarece salariul mi s-a marit si nu este legal sa primesc si cei 100 lei.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Oug 70/2014 - majorare salarii bugetari dana25is dana25is HG nr. 1091/2014 =salariu minim 01.01.2015=975; 01.07.2015=1050 OUG 70/2014 \\"Art. 1 (1) Incepand cu 1 ianuarie 2015, pentru personalul din cadrul ... (vezi toată discuția)
Salarizare ioana74vn ioana74vn Bună ziua! De la 1 septembrie 2016 am primit decizie prin care am fost numită coordonator la un Centru pentru vârstnici (fiind psiholog în acel centru). ... (vezi toată discuția)
Spor vechime ion_raluca ion_raluca Buna ziua! Lucrez in cadrul unei primarii avand incadrare minimul pe economie. In luna aprilie am facut 5 ani vechime si am cerut sporul de vechime. In luna ... (vezi toată discuția)