avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Bună ziua!
De la 1 septembrie 2016 am primit decizie prin care am fost numită coordonator la un Centru pentru vârstnici (fiind psiholog în acel centru). Conform legii prin care s-au mărit salariile celor din asistență socială și conform acelei dispoziții ar trebui să îmi fie mărit salariul, mai precis , aproximativ 3800 lei ca și coordonator. Am.întrebat la biroul resurse umane din cadrul primăriei de care aparținem și s-a răspuns că nu pot primi acel salariu, deoarece în organigrama nu există acest post. Ce este de făcut în această situație? Care este realitatea?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare centru pentru persoane varstnice ioana74vn ioana74vn Buna ziua!Sunt angajat contractual, in functia de psholog, la un Centru pentru persoane varstnice, subordonat Serviciului Public Local de Asistenta Sociala , ... (vezi toată discuția)
Lucrator in asistenta sociala ioana74vn ioana74vn Buna ziua! Sunt angajata pe post de psiholog la un centru de varstnici, care apartine de consiliul local. Am fost angajata de post de psiholog stagiar pe o ... (vezi toată discuția)
Salar de baza ( incadrare) pentru personal contractual in administratia publica locala dd23111972 dd23111972 Buna , Tocmai am promovat concursul pentru postul de Psiholog la Centru de zi pentru varstnici ( nu se precizeaza gradul functiei) , functie contractuala ... (vezi toată discuția)