avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare Centru pentru persoane varstnice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare Centru pentru persoane varstnice

Buna ziua!Sunt angajat contractual, in functia de psholog, la un Centru pentru persoane varstnice, subordonat Serviciului Public Local de Asistenta Sociala , din cadrul unei primarii. Mi s-a propus sa preiau functia de coordonator sau sef centru. In cadrul Centrului sunt 7 angajati, drept pentru care , am solicitat sa imi fie acordat si acel spor de 25%, Cei de la Biroul resurse umane spun ca nu este legal sa se acorde acest spor, deoarece se acorda doar sefului SPLAS. Va rog sa imi spuneti daca exista temeiul legal pentru a primi sau nu acest spor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 16:56, 17 August 2016
Daca sunteti asimilat ca si functie cu "coordonator personal de specialitate"sau sef centru din Unitati de asistenta sociala/servicii sociale cu sau fara cazare,-fc de conducere din Unitati de asistenta sociala/centre fara personalitate juridica,ar trebui sa primiti clase de salarizare suplimentare,cf grilei de salarizare din Lg284/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare oug 20/2016 sef serviciu financiar contabil si buget bubulina0506 bubulina0506 buna ziua, avand in vedere ultimele modificari ale oug 20/2016 imi puteti spune, in conditiile in care nu exista contabil sef ci sef de serviciu in institutia ... (vezi toată discuția)
Ordonanta privind salarizarea bugetarilor ciobanuclaudia ciobanuclaudia Conform ordonantei cei din asistenta sociala ,la centrele de noapte ,crese in subordinea SPLAS pot beneficia de corectii de salarii ? asistenta sociala este ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna lenuta stan lenuta stan Pe data de 23 iunie m-am angajat ca vanzatoare la o societate comerciala din domeniul morarit-panificatie,care detine si 14 magazine in oras.Am semnat un ... (vezi toată discuția)