avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar de baza ( incadrare) pentru personal contractual ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar de baza ( incadrare) pentru personal contractual in administratia publica locala

Buna ,

Tocmai am promovat concursul pentru postul de Psiholog la Centru de zi pentru varstnici ( nu se precizeaza gradul functiei) , functie contractuala de executie. Institutia este unitate de asistenta sociala nerezidentiala parte a Serviciului Public de Asistenta Sociala local ( municipiu). Eu am 6 ani experienta neintrerupta in specialitatea postului ( post profesor psiholog in scoala ) , si gradul definitiv in invatamant. Mai mult, sunt inscrisa in Colegiul psihologilor ( autoritatea profesionala) cu grad de practicant.
Cei de la resurse umane doresc sa ma salarizeze cu un salar corespunzator unui debutant , pe baza faptului ca ei afirma ca asa este scos postul in statul de functii, si ca au solicitat doar 6 luni vechime ca criteriu la depunerea dosarelor . Eu nu gasesc nicaieri in legislatie stipulat ca salarizarea de face in functie de tipul postului ci eu inteleg ca se face in f-tie de vechime in specialitate si totala in munca. Inteleg ca criteriile pentru ocuparea postului sunt pt un post de debutant, dar nu inteleg ce lege indica ca aceste criterii hotarasc salariul de incadrare.

Poate ma puteti lamuri cum se atribuie salarul de incadrare a personalului contractual in acest caz.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 25 Decembrie 2013
Daca postul pe care ati dat examen/concurs este de psiholog debutant atunci veti fi incadrat conform acestei functii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functie de conducere recs recs Buna ziua, am o nelamurire cu privire la salarizarea functionarului public numit prin promovare temporara in functie de conducere. Concret: daca un ... (vezi toată discuția)
Promovare buiavasi buiavasi sunt absolventa a unei facultatati curs id, mentinez ca lucrez in administratia publica locala, intr-o institutie publica, personal contractual salarizat cf og ... (vezi toată discuția)