avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mod de Plată
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mod de Plată

Bună ziua
Vă rog ,aş vrea să ştiu dacă pot plăti un şofer încadrat pe o maşina de pompieri cu jumătate de normă în cadrul unui serviciu voluntar, pentru activităţi desfăşurate în afara orelor de program şi totodată şi pe Inspectorul de protecţie civilă încadrat cu normă întreagă dacă poate fi plătit pentru activităţiile desfăşurate în afara orelor de program.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 16 Iunie 2015
serviciul de voluntariat presupune gratuitate....... daca se plateste nu mai e voluntar.
Da, i se poate face c.i.m. daca nu se afla in stare de incompatibilitate, potrivit art.35 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector ssm - mai multe cim demnitate2 demnitate2 Buna ziua, Am curs Inspector SSM , 80 ore si lucrez ca lucrator desemnat la un anteprenor general. Am multe oferte de la subcontractori. Eu stiu ca am voie ... (vezi toată discuția)
Doua cim-uri de 8 ore ContSters158895 ContSters158895 Am un CIM de 8 ore la o societate de stat. Cu acordul acestei societati, deci fara a ascunde acest fapt, predau cursuri de legislatie rutiera la o scoala de ... (vezi toată discuția)
Contract munca cicoret cicoret Sunt medic rezident in anul I si, in acelasi timp, am contract de munca cu timp partial (4 ore) la un alt spital ca si inspector de specialitate. Precizez ca ... (vezi toată discuția)