avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Includere teren extravilan in PUG-ul primariei.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Includere teren extravilan in PUG-ul primariei.

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez un teren extravilan situat la str. principala a comunei(are toate utilitatile la poarta). M-am interesat la directia de urbanism a comunei respective si mi-au zis ca o sa fie trecut de primarie in intravilanul localitatii anul viitor, cu ocazia reinnoirii PUG-ului.

Intrebarea mea este:
-ar trebui sa-i cred pe cuvant sau pot solicita ceva anume de la primarie care sa-mi garanteze ca va fi inclus?

Multumesc anticipat! O zi buna!

Alte discuții în legătură

Teren extravilan la drumul principal BogdanL10 BogdanL10 Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren extravilan intr-o comuna si as dori sa stiu daca exsta o varianta mai ieftina pentru trecerea lui in intravilan, ... (vezi toată discuția)
Puz termini termini Buna ziua Am o intrebare va rog.....de curand am cumparat un teren intravilan....nu stiu daca am puz...trebuie sa merg la primarie sa ma interesez? in general ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)