avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... ORDA
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

ORDA

Produc si comercializez un soft contabil si sunt inscris in ORDA in Registrul National al Programelor pe Calculator. Am vazut ca mai exista o sectiune: Înscriere programe pentru calculator produse în vederea comercializării pe teritoriul României. Ce presupune? Trebuie sa inregistrez efectiv si softul respectiv? e obligatoriu? Sunt inscris in ORDA si soft-ul la OSIM.

Alte discuții în legătură

Lnscriere rnpc / orda pt aplicatii online ? dlavocatnet dlavocatnet Buna ziua, Este necesara (vezi obligatorie) inscrierea in RNPC a unei aplicatii Web, accesibila prin Internet pe baza de abonament : trial (1 luna) ... (vezi toată discuția)
Am dezvoltat mai multe aplicatii software, cum le inregistrez? VictoriaPantir VictoriaPantir Am dezvoltat mai multe aplicatii software de gestiune, am eu dreptul sa le vand ca firma, clientilor finali fara a le inregistra, ori nu? Daca da, unde se ... (vezi toată discuția)
Trebuie inregistrate la o.r.d.a. produsele de software inainte de vanzare ? Istvan73 Istvan73 Dezvolt programe de facturare, de contabilitate, etc. Aceste programe trebuie inregistrate la ORDA inainte de vanzarea lor (este obligatoriu inregistrarea)? ... (vezi toată discuția)