avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua

Buna ziua .am pierdut permisu de conducere si atestatu. de conducere .am fost le_am facut din nou si cativa colegi imi spune ca sunt diferite seriile dupa permis si cartela ..vreau sa plec in uk intrebarea mea era daca trebuie sa le schimb sa fie aceasi serie la toate sau pot sa merg asa

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis anulat Dan121212 Dan121212 Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)