avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselat cu retinere lunara de 2,5 milioane lei lunar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselat cu retinere lunara de 2,5 milioane lei lunar

din data de 02.07.2012 mi-sa oprit din pensie suma de 2- 3 sute de ron din pensie , deoarece am fost confundat cu alta persoana tot cu numele de parvu petrica , dar cu adresa diferita acesta locuia pe strada ion bianu nr. 27 oficiul postal 12 , eu nu am locuit nici o data la adresa respectiva , am aut in bucuresti 2 adrese , 1 - strada jimbolia nr 140 oficiu postal 68 iar a 2 - actuala este strada virful inalt nr 47 . mi sa impus sa platesc suma de 93 mii ron bani pe care eu nu ia-m incasat . sincer va marturisesc , varog foarte mult sa ma ajutati sant boonlav gradul 1 grav nerevizuibil -cu multumirii petrica parvu tel 0763647437
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:18, 16 Iunie 2015
Trebuia sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand stiati despre executarea silita. Ma gandesc ca acum este tardiv... Daca sunt si alte opinii, rog colegii sa posteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract împrumut online zaplo AllyMagd AllyMagd Buna ziua. In cadrul unui credit luat online in 2015, de la zaplo IFN, totul făcut electronic, contract semnat electronic ( la semnătură client era o ... (vezi toată discuția)
Incadrare pensie de invaliditate mihailaion mihailaion Va supun atentiei urmatoarea sesizare- contestatie: Sunt bonlav de polichistoza renala(boala genetica), diabet zaharat tip 2(cu insulina), obezitate, am ... (vezi toată discuția)
Retinerea cass din intreaga pensie a fost declarata neconstitutionala N.BELLU N.BELLU Am inteles ca exista hotarari ale CURTII CONSTITUTIONALE de aplicare a impozitarii cu 5,5% doar pt. valoarea pensiei care depaseste 740 lei. Pt. ca fiecare ... (vezi toată discuția)