avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda permis retinut pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda permis retinut pentru alcool

Buna ziua,am avut permisul retinut pentru alcoolemie de 1.50 in sange,am avut proces,am terminat,iar maine dimineata ma voi prezenta pentru ridicarea permisului,si din ce am auzit maine imi va scrie politistul amenda pentru fapta de atunci. Aveti idee cam despre ce suma este vorba? Ca sa stiu la ce ma astept. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2015
AlexDobroiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Surprins la volan cu 0.74 Catalin2907 Catalin2907 Bună ziua! În urma cu câteva zile am fost surprins la volan cu o valoare pe aparat de 0.70 alcool și 88km/h în localitate. Alături de polițist mi-au ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - cand pot recupera permisul? crisu_10 crisu_10 Buna ziua.Vreau sa va explic si eu situatia mea.Am fost depistat in trafic cam akum 1 an si 2 luni.etilotest 0,84,probe biologice 1,25 respectiv ... (vezi toată discuția)
Vo rog sa ma ajutati cu un sfat sau mai multe danutz1982 danutz1982 salutare.o sa va povestesc exacta cum si ce mi s-a intamplat.pe data de 18 12 2008(ziua mea de nastere)am fost invitat de cativa colegi la un restaurant,unde ... (vezi toată discuția)