avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Inregistrare pierderi din creante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Inregistrare pierderi din creante

buna ziua !
am urmatoarea situatie de clarificat :
creante de incasat in valoare de 24.900 lei de la doi debitori care figureaza pe site-ul Min.finantelor ca societati dizolvate cu lichidare .
Doresc sa aflu daca pierderea inregistrata din creante :
654=4111 este deductibila la determinarea profitului impozabil.
Mentionez ca facturile emise in cauza au fost incluse in veniturile impozabile !
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 10:45, 25 Octombrie 2015
Numai in masura in care ati constituit provizioane.La nivelul acetor provizioane.In caz contrara sunt cheltuieli nedeductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Modalitati reglare tva din facturile emise societatilor in faliment sau dizolvate Roland Mindrila Roland Mindrila Conform pct. 56 alin. (3) din Reglementarile contabile conforme cu Directiva a IV-a a Comunitatilor Economice Europene aprobate prin OMFP 3055/2009, evaluarea ... (vezi toată discuția)
Provizioane clienti incerti carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca este corecta inregistrarea in cazul unei creante in valoare de 476 lei (cu TVA) neincasata intr-o perioada mai mare de ... (vezi toată discuția)