avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere finante pentru 2012 pentru CASS ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere finante pentru 2012 pentru CASS (platite deja)

Buna, am primit o decizie de impunere CASS pentru veniturile realizate ca PFA pentru anul 2012 desi am platit deja aceste contributii in 2012 (Cluj/Turda). A mai primit cineva decizie pentru perioada asta?
Am chitante cum am platit, mi se pare aiurea sa umblu acum sa le demonstrez ca am platit ... In 2012 s-a facut trecerea de la Casa de asigurari de sanatate la Finante, probabil "au pierdut" datele pentru 2012 dar cu toate astea sigur pot sa vada cum ca am platit.
Mai e cineva in situatia asta / a rezolvat usor?!?

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de impunere anaf pentru 2012 mariantatic mariantatic Buna ziua, Am primit in data de 17.10 prin portalul ANAF o decizie de impunere pentru anul 2012 in care se specifica plata unor contributii la sanatate ( ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatii cas, pfa andreeafor andreeafor Buna ziua, Sunt PFA-inregistrat din octombrie 2012. Pe baza deciziei de impunere pentru plati anticipate, am achitat Cass-ul si impozitul pe venit. Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)